Ota yhteyttä

Sivuston omistaa Sampsa Vainio

Hei! Kiitos ensinnäkin siitä että käytät sivustoani. Nimeni on Sampsa Vainio ja minä omistan ja ylläpidän tätä sivustoa. Olen ammatiltani yrittäjä ja yritykseni tekee digitaalista markkinointia. Ylläpidän muutamia sivustoja sivuprojekteina ja yritän tienata niiden kautta rahaa. Näitä sivustoja ovat mm. kamerakopterit.fi, aggregaatit.com, SUP-laudat.fi, lainaguru.fi ja kaasujääkaappi.fi.

Voit halutessasi seurata minua Twitterissä tai tykätä yrityksestäni Facebookissa. Näin pysyt ajan tasalla projekteistani ja saat heti tiedon uusista kuvista, tuotevideoista, vertailuista jne. Näiden kanavien kautta saat myös mielellään antaa palautetta.

Sampsa Vainio koodaa nettisivuja.

Yhteystiedot

Haluatko kysyä, kommentoida, kertoa mielipiteesi, ryhtyä yhteistyöhön tai antaa palautetta sivustosta? Voit aina ottaa minuun yhteyttä: sampsa@sampsavainio.fi. Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin 24 tunnin kuluessa.

Tämä ei ole verkkokauppa – en itse myy kameroita

Muistathan että minä en itse myy kameroita, vaan yhdistän sinut yhteistyökumppaneihini, joilta voit ostaa kameran. Joten minä en osaa vastata kysymyksiin jotka koskevat varastotilannetta, toimitusaikoja, takuuta tms. Näissä asioissa sinun tulee kääntyä verkkokaupan asiakaspalveluun.