Parhaat kamerat pelaamiseen

Parhaat kamerat pelaamiseen

Parhaat pelikamerat voivat tallentaa kommenttisi ja reaktiosi, kun pelaat verkossa. Suosituimmat pelaajat keräävät vuorovaikutteisen yleisön, joka näkee streamerin reagoivan pelin sisäisiin haasteisiin tai vastaavan kommentteihin ja viesteihin. Mitä parempi videon laatu on, sitä todennäköisemmin yleisö ottaa suoratoistopelaajat vakavasti ja haluaa pysyä mukana, ja jos se on tavoite, kunnolliseen pelikameraan sijoittaminen on tärkeää.

Hyvä internetyhteys, kunnollinen laitteisto ja suosikkipeli ovat kaikki mitä tarvitset pelaamiseen. Mutta mitä tulee live-suoratoistoon, se ei ole niin yksinkertaista kuin näytön jakaminen maailman kanssa.

Online-pelaajien suoratoistoa varten on aina ollut suuri määrä plug-and-play HD-verkkokameroita, koska ne ovat suhteellisen edullisia ja helppokäyttöisiä. Vaikka nämä web-kamerat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, vakavat pelaajat saattavat haluta harkita erityisiä kompaktikameroita tai vaihdettavia linssiä kameroita ylivertaisen kuvanlaadun saavuttamiseksi.

Pienikokoisia, peilittömiä ja DSLR-kameroita on voitu pitkään käyttää suoratoistokameroina, vaikkakin sarjan mutkaisia ​​sovittimia ja sieppauskortteja kautta. Mutta viimeaikaiset laiteohjelmistopäivitykset ja valmistajien itsensä kehittämät kameran kaappausohjelmistot ovat antaneet käyttäjille mahdollisuuden liittää kameransa tietokoneeseen ja lähettää suoraa lähetystä ilman lisälaitteita. Nämä uudet teknologiat ovat usein käytössä uusimmissa peleissä, kuten https://www.ninjacasino.com/fi. Tämä tekee erillisestä kamerasta (eli ei web-kamerasta) varteenotettavan vaihtoehdon videon laadun parantamiseksi, varsinkin kun otetaan huomioon vaihdettavien linssisten kameroiden tarjoamat lukemattomat vaihtoehdot.

Ehkä voit käyttää DSLR- tai peilitöntä kameraa, joka sinulla on jo? Esimerkiksi voit suoratoistaa yli 40 eri Canon-kameran kanssa USB:n kautta, jopa EOS 60D:hen tai Rebel T5:een asti! Sonylla, Fujifilmillä ja Panasonicilla on samanlaiset verkkokamera-apuohjelmat. Näissä kameroissa tarvitset eniten 180 astetta käännettävää näyttöä, jotta voit nähdä itsesi kuvattavan.

Tämä parannettu videolaatu maksaa kuitenkin, koska se on sekä kalliimpi että fyysisesti kookkaampi. Joten, etsitpä sitten edullista pelikameraa tai olet valmis maksamaan korkeamman hintaluokan, katso alta joitain parhaita pelikameroita, joita voit ostaa juuri nyt. Oppaamme sisältää sekä tavalliset verkkokamerat, jotka helpottavat käyttöä, että videokamerat ja peilittömät vaihtoehdot ammattimaisemman kuvanlaadun takaamiseksi.

Logitech StreamCam

Logitech StreamCamin erikoisominaisuus on erinomainen videon laatu ja sen saavuttaminen automaattisesti vähäisellä käyttäjän panoksella. Se seuraa kasvoja helposti ja säätää tarkennuksen ja valotuksen automaattisesti, jotta näkymä on selkeä milloin tahansa. Se on varmasti edistysaskel videon laadussa verrattuna toiseen Logitech-malliin tässä sarjassa (C920S), mutta se ei teeskentele kilpailevansa, sillä se on korkeammalla hinnalla. Toinen lisäetu on kyky kääntää kameraa vaaka- ja pystysuunnan välillä automaattisen kuvasuhteen vaihdon avulla ilman, että sinun tarvitsee kaivaa asetuksia – tämä tarkoittaa, että pelaajat pysyvät oikeassa suunnassa näytöllä.

Razer Kiyo Pro

Razer Kiyon maineeseen pohjautuva Kiyo Pro lähes kaksinkertaistaa pikkuveljensä hintalapun ja on pudonnut sen, mikä on todennäköisesti aiemman mallin määrittävin ominaisuus: rengasvalo (avautuu uudessa välilehdessä). Vaikka rengasvalo oli hyvä idea heikossa valaistuksessa kuvaamiseen, Razer on sen sijaan keskittynyt parantamaan kuvakennon tehoa heikossa valaistuksessa, mikä on järkevää, koska useimmilla pelin striimareilla on joka tapauksessa omat valaistusasetukset. Full HD nopeudella 60 fps tarjoaa tasaisen videolaadun, ja sommittelu voidaan räätälöidä sopivaksi laajakulmaobjektiivin säädettävän näkökentän ansiosta, joka tarjoaa kolme vaihtoehtoa 80, 90 ja 103 astetta – täydellinen sovitettavaksi hieman enemmän tausta tai leikkaa se pois.

Logitech C920S

Jos olet juuri katsonut tätä verkkokameraa, koska se näyttää tutulta, saat anteeksi, jos luulit sen olevan C920. C920S sisältää kaiken, mitä mallissa on, mutta siinä on myös yksityisyyssuljin, joka taittuu alas objektiivin päälle, kun sitä ei käytetä – kätevä hakkereiden vainoharhaisille. Kaiken kaikkiaan C920S on kuitenkin loistava verkkokamera kohtuulliseen hintaan. Se kuvaa 1080p tarkkuutta varten, mutta se on rajoitettu 30 FPS:ään, mikä on hyvä tavallisille käyttäjille. Siinä on myös kunnollinen suorituskyky hämärässä, mutta kameran ulkopuolista valaistusta suositellaan pimeämmille ympäristöille.