Action-kamerat, joita käytetään extreme-urheilussa

Action-kamerat, joita käytetään extreme-urheilussa

Tarvitset parhaan action-kameran tallentaaksesi uskomattomia kuvia ulkoiluharrastuksistasi. Olitpa surffailla, maastopyörällä tai laskuvarjohyppyssä, nämä kestävät tallentimet voivat kuvata teräviä ja vakaita videoita rohkeista seikkailuistasi. Budjettivaihtoehdoista premium-sarjaan olemme testanneet valikoiman parhaita toimintakameroita eri hintaluokissa auttaaksemme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi ja budjettiisi.

Mikä on paras action-kamera, jonka voit ostaa juuri nyt? Kuten arvata saattaa, se on GoPro, joka on listamme kärjessä. Pieni mutta tehokas kuvaustyökalu Hero 10 Black auttaa sinua kuvaamaan https://www.boostcasino.com/fi/kolikkopelit/dragon-maiden pelin pelaamisen. Se voi myös hidastaa vauhdikkaita hetkiäsi 4K-tarkkuudella 120 kuvan sekuntinopeudella. Lisäksi se on vedenpitävä ja reagoiva.

Mutta se ei ole paras valinta, jos pidät tiukasta budjetista. Onneksi listallamme on myös joitain erinomaisia ​​toimintakameroita. Suosikki halpa action-kameramme on Akaso Brave 7 LE. Et ehkä tiedä merkkiä, mutta sen kaksoisnäytöllinen malli on kevyt, hyvin rakennettu ja varustettu runsailla ominaisuuksilla. Kaikki erittäin edulliseen hintaan.

Minkä tyyppisen kameran tarvitset seikkailuihisi, tämän luettelon pitäisi auttaa sinua löytämään sen. Jokainen esitys on arvioitu perusteellisesti todellisissa olosuhteissa sen paikkansa vahvistamiseksi parhaiden toimintakameroiden joukossa. Yhdessä hyödyllisten ostovinkkien kanssa listallamme on myös parhaat saatavilla olevat action-kameratarjoukset.

GoPro Hero10 Black

GoPron uusin lippulaiva ei ole suuri harppaus edeltäjäänsä verrattuna, mutta jos etsit hienostuneinta ja tehokkainta action-kameraa – tämä on se. Hero 10 Blackin avainpäivitys on sen uusi GP2-prosessori, joka avaa joukon hyödyllisiä ominaisuuksia. Huomasimme, että jotkin niistä, kuten sen kyky kuvata 4K/120p-videota, olivat todella vaikuttavia, kun taas toiset – kuten sen paljon herkempi kosketusnäyttö – tuntuivat korjauksilta Hero 9 Blackin epäkohtiin.

Tuloksena on action-kamera, joka on edeltäjäänsä monipuolisempi ja hauskempi käyttää, ja vedenpitävä kumppani, joka on ihanteellinen ulkoilmaseikkailujen kuvaamiseen tai vloggaamiseen 4K-videoita. GoPron korkealaatuisin HyperSmooth-vakain, joka on nyt saatavilla useammissa kuvaustiloissa, oli erinomainen testeissämme ja on edelleen suuri siunaus älypuhelimeesi nähden. Parempaa vastinetta on saatavilla muualta, ei vähiten vanhemmissa GoProissa, kuten Hero 8 Blackissa, mutta mielestämme Hero 10 Black on palkkion arvoinen useimmille ihmisille.

Akaso Brave 7 LE

Brave 7 LE tarjoaa uskomattoman valikoiman ominaisuuksia hintaansa nähden – jos eteen päin oleva näyttö ja sääsuoja ovat sinulle tärkeämpiä kuin suora videon laatu, sen pitäisi ehdottomasti olla suosikkilistallasi. Testeissämme tämän mallin äänenlaatu oli parempi kuin minkään muun tarkistamamme ei-GoPron (joka tapauksessa hiljaisemmissa ympäristöissä), ja siinä on fantastisen intuitiivinen kosketusnäyttöliittymä.

Ainoa pieni huononeminen on, että videon laatu, vaikka se onkin kunnollinen 4K-resoluutiolla, ei aivan vastaa muita Brave 7 LE:n ominaisuuksia. Se nojaa voimakkaasti kohinanvaimennuksen heikossa valaistuksessa, mikä antaa materiaalillesi pehmeän laadun, kun taas elektroninen kuvanvakain on kunnollinen eikä luokkansa johtava.

Insta360 ONE R 1 tuuman versio

Modulaarinen Insta360 One R, joka on jo todistettu kilpailija GoPro’s Hero -sarjalle, on nyt saatavilla suurella 1 tuuman anturilla. Ja testeissämme havaitsimme, että tämä antaa sille hämärässä ominaisuudet, jotka ovat kirkkaampia, puhtaampia ja yksityiskohtaisempia kuin sen GoPro-kilpailijat, sekä alkuperäisen dynaamisen alueen, joka on parempi kuin mikään muu action-kamera. Sen raa’at still-kuvat ovat vaikuttavia, kun taas videot ovat teräviä ja iskeviä sekä 5,23K/25p- että 4K/60p-tiloissa.

Huomasimme kuitenkin myös, että GoPron prosessointitehot ovat yleisesti ottaen tehokkaampia, kun Insta360 One R:n video kärsii hohtamisesta ja kuhisemisesta yksityiskohtaisilla alueilla. One R:stä puuttuu myös GoPron yksinkertaisuus, jossa on hitaampi ohjelmisto viennin suhteen. Kaikesta huolimatta Insta360 One R tuottaa parhaita still-kuvia ja videoita, joita voit saada action-kamerasta.